top of page
vasculaire laser.png

Vasculaire laser

Vasculaire huidproblemen oftewel huidproblemen ontstaan door vaatafwijkingen kunnen veilig behandeld worden met de Gentle Max Pro Plus. Ze zien er vaak uit als een netwerkje van dunne lijntjes onder de huid of als rode vlekken op de wangen. Deze verwijde bloedvaatjes komen vaak voor in het gezicht, de hals, op je been en op andere plekken. Ze zijn onschuldig, maar gaan helaas niet vanzelf weg. Deze huidproblemen komen vooral bij mensen met een lichte huidtype voor. 

vasculaire laser-2_edited.jpg

Behandeling

De laser focust zich enkel op het oxyhemoglobine (bloed) als doelchromofoor, waardoor uw huid zelf intact zal blijven. De laser absorbeert hierdoor enkel het bloed in de vaatjes waardoor de vaatwand samentrekt en hierdoor de vaatjes verdwijnen. Hierna zal het lichaam zelf de vaatjes opruimen.

 

Indicaties

  • Couperouse (bloedvaten in het gelaat)

  • Rosacea

  • Spider neavus

  • angiomen (rood klein bultje gelokaliseerd op het lichaam)

  • Besemreis varices (vaatjes op de benen)

Resultaat

Na de eerste behandeling is vaak al een aanzienlijk resultaat zichtbaar, hoewel de resultaten per persoon verschillend kunnen zijn. Hoe rekening met 1 -3 behandelingen. Het effect van de behandeling houdt enkele jaren aan, maar uiteindelijk zult u af en toe voor onderhoud moeten komen. Uiteindelijk ligt de oorzaak in een zwakheid van de vaatwand en kunnen er nieuwe zichtbare bloedvaatjes ontstaan.

bottom of page