top of page
IMG_0384_edited.png

Over ons

De basis van Faithfull Skinclinic ligt in het streven naar een gezond huid die van binnenuit zelfvertrouwen opbouwt. Elke klant die bij mij binnenkomt, krijgt een volledige huidanalyse om te begrijpen hoe ik het beste aan hun behoeften kan voldoen.Ik help patiënten hun huidgezondheid te verbeteren en te behouden met behulp van geavanceerde technieken en apparatuur. 

Mijn verhaal

Door jaren zelf last te hebben van eczeem en een droge huid had ik interesse gekregen over de gezondheid van de huid. Door deze problematieken ben ik de opleiding Huidtherapie gaan volgen aan de Haagse Hogeschool. Tijdens de opleiding heb ik stage kunnen lopen in Ghana (West-Africa), tijdens mijn stage heb ik veel ervaring mogen op doen over de huidproblemen bij de donkere huid en hoe deze het beste kunnen worden verholpen. In 2019 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut en heb ik kennis mogen opdoen in meerdere klinieken. 

Met mijn ervaring en kennis ben ik Faithfull Skinclinic opgestart, om mijn cliënten te helpen met hun huid of om gewoon de huid een boost te geven . Cliënten helpen is altijd mijn passie geweest, van binnen en van buiten. 

bottom of page