top of page
Gezichtsmasker

Medische peeling

Wanneer de kwaliteit van de huid wat minder is of andere oppervlakkige huidproblemen zich voordoen, kan een medische peeling deze huidproblemen verbeteren of verhelpen.  Er zijn verschillende peelings waarbij hun werking oppervlakkig of diep in de huid werkzaam zijn. 

Het doel van de peeling is om een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen te verkrijgen. Bij Faithfull Skinclinic werken we met het merk Mesoestetic. Mesoestetic is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Kortom, hoogwaardige en kwalitatief goede producten. 

Peelings zijn inzetbaar bij o.a. de volgende indicaties: 

  • Acne en acnelittekens

  • Pigmentvlekken

  • Huidveroudering

  • Rosacea

  • Droge huid

  • Vergrote poriën

Nek en kin

De Behandeling

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een Huidscan met de Meitu. Naar aanleiding van alle informatie stellen we een persoonlijk behandelplan op. Voor optimaal resultaat van de peeling is het van belang om de huid te laten wennen aan bepaalde zuren, door te starten met thuisproducten (reinigers, dag -en nachtcrèmes, exfoiliant en een zonbescherming).. 

 

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de behandeling met speciale producten, zodat de peeling goed en egaal de huid kan indringen. Zo nodig wordt er ook een dieptereiniging toegepast. Tijdens het opbrengen van de peeling voelt u een lichte tinteling tot een intensieve warmte/prikkeling. Zodra de inwerktijd is verstreken wordt de peeling, indien gewenst, geneutraliseerd en gekalmeerd met masker. 

De Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om de nazorg instructies op te volgen. Daarnaast is het van belang om thuis ook de geadviseerde producten en een zonbescherming met minimaal SPF 30 dagelijks aan te brengen voor een optimaal resultaat.

 

De huidreactie na de behandeling is volledig afhankelijk van uw huidtype. Dit variëren van een rode, gevoelige en trekkerige huid, en/of eventuele oppervlakkige korstjes en vervelling. 

bottom of page