top of page

Laserontharing

Haargroei op een plek waar je het liever niet ziet. Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Bij Faithfull Skinclinic pakken we ongewenste haargroei aan, door middel van laserontharing met de Gentle Max Pro plus. Het apparaat combineert twee typen lasers: de Alexandrite laser voor de lichtere huid en de ND:YAG-laser voor de donkere huid. Hierdoor is het mogelijk om de laser af te stemmen op uw huidtype voor het beste resultaat. 

Geschoren benen

De Behandeling

Tijdens de behandeling wordt de laser op uw huid geplaatst en met een korte flits vernietigt de Gentle Max Pro Plus de haartjes die in de actieve groeifase zitten. Het licht wordt daar omgezet in warmte, waardoor de haar wordt verhit en het haarzakje wordt vernietigd. Doordat alleen het pigment in de haar wordt verhit blijft het omliggende weefsel keurig intact.

 

Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend intakegesprek plaats waarbij een behandelplan wordt opgesteld om de ongewenste haargroei te behandelen. De huid mag voor de behandeling niet gebruind zijn en dient dus 4 weken niet onbeschermd (SPF30) bloot te zijn gesteld aan zonlicht. Er vindt tijdens de intake ook een proefbehandeling plaats om complicaties uit te sluiten. 

Grote maten modellen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er bij ongewenste haargroei 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. In het geval van zwarte en bruine haren is zo’n 70% tot 90% van de haarzakjes dan vernietigd en de allerlaatste haartjes zijn vaak dun en minuscuul. De periode tussen de behandelingen bedraagt zes tot acht weken. Om het resultaat te behouden na het behandeltraject, adviseren we om jaarlijks 1 à 2 losse onderhoudsbehandelingen in te plannen. Tijdens het intake gesprek zal de huidtherapeut u hier meer over vertellen. 

bottom of page