top of page

Huidanalyse & Huidscan

Wat voor huidtype heb ik? Hoe is de conditie van mijn huid? Wat moet ik smeren? Welke behandeling sluit het beste bij mijn wensen aan? Bij Faithfull Skinclinic kunt u terecht voor een uitgebreide huidanalyse. Met deze grondige huidanalyse weet u wat zich onder uw huid afspeelt en krijgt u antwoord op al u vragen. 

Meitu Huidscan

De Meitu is de eerste stap naar een mooiere en betere huid. Een unieke en geavanceerde huidanalyse apparaat, die al uw huidkenmerken en huidconditie in kaart brengt door middel van 20 verschillende metingen. Met de huidscan is het mogelijk om in detail de diepere huidlagen te bekijken. Vele huidproblematieken ontstaan in deze diepere huidlagen en worden vaak pas later zichtbaar aan het huidoppervlak. Wanneer we er op tijd bij zijn, kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

schaduwen

Behandelplan opmaat

Een uitgebreide huidanalyse is de basis van een behandelplan op maat. Hoe meer we van jouw huid weten en kunnen zien, hoe nauwkeuriger het behandelplan en de adviezen op jouw wensen en huidbehoeftes kunnen worden afgestemd. Naast behandelingen wordt er ook advies gegeven over verzorgingsproducten. Op die manier bereiken we samen het gewenste resultaat.

Gezichtsbehandeling

Meet & Treat

Bent u overtuigd van de aanpak bij Faithfull Skinclinic en kunt u niet wachten om uw huid te verbeteren? Dan is het mogelijk om een huidanalyse met behandeling in te plannen. Op basis van de analyse met de Meitu, bespreekt de huidtherapeut uw wensen en stelt een behandelplan opmaat voor u op. Aansluitend start de huidtherapeut met de eerste behandeling van het behandeltraject.

bottom of page