top of page

Bio-Peeling

De Bio-Peeling is een natuurlijke peel, waarbij een mix van kruiden en mineralen op de huid wordt aangebracht. De peeling werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. De methode is gericht op het verwijderen van de dode huidcellen van de opperhuid. De kruidenpeeling zorgt voor een versnelde celdeling: 10 dagen in plaats van 28 dagen!

 

Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige, natuurlijke ingrediënten, de huid om de dode huidcellen los te laten. Dit zorgt voor een gezonde, nieuwe en frisse huid, algehele huidverbetering. De Bio-Peeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling. 

Behandeling

De Bio-Peeling wordt eerst verwarmd en daarna in de huid gemasseerd, zodat de kruiden beter worden opgenomen in de huid. Na enkele minuten wordt er een tweede laag aangebracht, beide lagen worden van de huid verwijderd. Om de huid te kalmeren, wordt er de behandeling afgesloten kalmerende en hydraterende masker. Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling voel je de kruiden prikkelen en tintelen op en in je huid. Alsof er een heel dun laagje glaswol op je gezicht zit als je met je hand over je huid aait. Tot 7 dagen na de kruidenpeeling lossen de kruiden op in de huid en geven ze hun werkstoffen af aan de vijfde huidlaag van de opperhuid. Het optimale resultaat zie je na ongeveer zeven dagen. 

 

De duur van het behandeltraject hangt af van de aard en omvang van het probleem. De huidtherapeut kan bij het eerste consult, en zeker na enkele behandelingen, aangeven hoeveel tijd de behandeling ongeveer zal vergen.

Indicaties

Door de krachtige werkstoffen is de Bio-Peeling geschikt voor verschillende indicaties:

  • Snelle oppepper 

  • Fijne lijntjes

  • Doffe huid

  • Pigmentvorming

  • Milde littekens 

  • Rosacea 

bottom of page